مواد لازم برای تهیه خورشت بوقلمون
آب، نمك و زعفران به اندازه نیاز
روغنزیتون ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
تخم آفتابگردان ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده ۱ عدد
شوید خشك ۲ قاشق غذاخوری
سیبزمینی ۲ عدد
گوشت بوقلمون سیصد گرم
طرز تهیه خورشت بوقلمون
گوشت بوقلمون را به تكههای ریز قیمهای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه كنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه كنید.
وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و اگر دوست داشتید می توانید یك قاشق روغنزیتون روی آن بریزید.