آناناس نوعی میوه است [۵] که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است.بزرگی آن ۱–۱٫۵ متر و بزرگی برجستگی روی آن تا ۳۰–۱۰۰ سانتیمتر است.این میوه نوعی میوه چندگانه است.
این گیاه بومی دائمی ناحیه گرمسیری قارهای آمریکا است.در ادامه مطلب زیر با خواص این میوه آشنا میشوید.
اين در حالي است كه تاثير آناناس در مورد افزايش كارايي سيستم ايمني بدن از ديرباز شناخته شده بود و پزشكان همواره توصيه ميكنند كه بيماران پس از عملهاي جراحي يا دچار شدن به بيماريهاي عفوني آناناس مصرف كنند.
خواصخوراکيها- در حالي كه روز به روز تعداد ميوههايي كه خاصيت ضد سرطاني دارند، افزايش مييابد، دانشمندان آناناس را نيز جزء ميوههاي ضد سرطان طبقهبندي كردهاند.
اين در حالي است كه تاثير آناناس در مورد افزايش كارايي سيستم ايمني بدن از ديرباز شناخته شده بود و پزشكان همواره توصيه ميكنند كه بيماران پس از عملهاي جراحي يا دچار شدن به بيماريهاي عفوني آناناس مصرف كنند.
دانشمندان ميگويند در آناناس نوعي ماده وجود دارد كه عملكرد پروتئيني را كه در ۳۰ درصد سرطانها دخيل است، متوقف كرده و قادر است سيستم ايمنى بدن را براى هدف قرار دادن و نابود ساختن سلول هاى سرطانى تحريك كند.
اين خاصيت آناناس به ويژه در مورد سرطان سينه، ريه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست به اثبات رسيده است. گفتني است آناناس حاوي کربوهيدرات ، پروتئين ، چربي و آب است .
همچنين کلسيم، فسفر، آهن، منيزيم، پتاسيم، سديم و منگنز از ديگر املاح و مواد معدني تشكيل دهنده آناناس به شمار ميآيند. آناناس منبع غني از ويتامين C بوده و حاوي ويتامين A و B1 و B2 است.