خانه / آشپزی / آموزش تصویری درست کردن اسکالوپ مرغ

آموزش تصویری درست کردن اسکالوپ مرغ

395

 

در این بخش غذاهای خارجی می خواهیم یک غذای ایتالیایی را به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با آموزش تصویری درست کردن اسکالوپ مرغ .

آموزش تصویری درست کردن اسکالوپ مرغ ، مواد لازم :

ران مرغ (بدون پوست و استخوان) ۸ عدد (یا شینه مرغ)
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
سس خردل ۱ قاشق سوپخوری
ترخون تازه (پاک و خردشده) ۱۰ گرم
جعفری تازه (پاک و خردشده) ۱۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع به مقدار لازم
سیب زمینی (خلالی خرد و سرخ شده) مقداری برای تزیین
ترخون (پاک شده) مقداری برای تزیین
جعفری (پاک شده) مقداری برای تزیین
گوجه فرنگی مینیاتوری مقداری برای تزیین

tasvirezendegi-ir-387

 

آموزش تصویری درست کردن اسکالوپ مرغ :

تکه‌های ران مرغ را بین دو لایه کیسه نایلونی قرار دهید و با گوشت‌کوبِ دستی بکوبید تا صاف و یکدست شود سپس آن‌ها را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید؛

در اینجا از شینه مرغ استفاده شده است.

tasvirezendegi-ir-388

به‌وسیله قلم‌موی مخصوص آشپزی، روی تکه‌های مرغ را به سس خردل آغشته کنید سپس روی آن‌ها، ترخون و جعفری بپاشید؛

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن‌ها کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

389

می توانید تکه های مرغ را ساده سرخ کنید یا بین آن سبزیجات معطر و پنیر گذاشته و رول کنید.

390

بعد از اینک رول کردید روی آن را مخلوط تخم مرغ و ادویه بریزید یا در ظرف تخم مرغ بغلطانید.

391

سپس به پودر سوخاری آغشته و آن‌ها را از هر دو طرف، به‌مدت ۴ تا ۵ دقیقه، در تابه‌ای حاوی روغنِ داغ سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند.

392

357

سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنِ اضافی آن‌ها گرفته شود.

393

اسکالوپ مرغ را با سیب‌زمینی سرخ‌شده، برگ ترخون، جعفری و گوجه‌فرنگی مینیاتوری تزیین و سرو کنید.

395

آموزش تصویری درست کردن اسکالوپ مرغ

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *