مواد لازم برای دم كردن چاي سبز
نعناع سبز کمی
آب جوش دو لیوان
هل خرد شده هشت قطعه
شکر دو قاشق غذاخوری
چای سبز سه قاشق غذاخوری
آموزش دم كردن چاي سبز
چای سبز-برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری بریزید و به برای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای هشتاد تا هشتاد و پنج درجه به آن اضافه کنید و درب قوری را به مدت هفت تا هشت دقیقه بگذارید. بعد آن را بنوشید.چای سبز مثل چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.