مواد لازم برای تهیه استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری
روش پخت استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری
گوشت را ورقه کنید و وسط دو كیسه فریزر با گوشت کوب بکوبیمئ تا نازك شود.
سیر را بکوبید و یا ریز كرده به همراه فلفل سیاه ، جعفری خردشده ، پودر زنجبیل ، پودر سیر و روغن زیتون خوب قاطی میكنیم.
مخلوط را در ظرف مسطحی بریزید و گوشت ورقه شده را در این سس بخوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال نگهداری میكنیم.
نمك را به هر دو طرف گوشت میپاشیم.
تابه چدنی را كمی چرب کنید و با حرارت زیاد استیك را سرخ میكنیم تا بپزد