مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت
نمک، فلفل سیاه به اندازه نیاز
نمک برای خمیر ۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
بهبود دهنده ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع صد گرم
شیر صد و بیست و پنج میلیلیتر
پیاز ۲ عدد متوسط
تخممرغ ۱ تا ۲ عدد
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) پانصد گرم
قارچ پانصد گرم
پنیر موتزارلا دویست و پنجاه گرم
کره یا مارگارین ضصت گرم
آرد گندم چهار صصد و پنجاه گرم
طرز تهیه اشترودل گوشت
* اول مایه خمیر را با کمی شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
* تخممرغ و روغن مایع را با هم فاطی کنید ، بهبود دهنده را هم اضاف کنید.
* آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر درست شود. خمیر را کمی ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف بگزارید ؛ در ظرف را با دستمال حولهای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و به صورت مستطیل ده در بیست درآورید.
* مواد گوشتی را آماده کنید . پیاز رنده شده را به مدت چهار دقیقه تفت دهید ، گوشت چرخ کرده را به آن اضاف کنید .
* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، نمک و فلفل سیاه و قارچ، را اضافه کنید . بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضاف کنید و به مدت پنج دقیقه روی حرارت بگزارید تا مواد بپزد .
* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه دیگر خمیر بپوشانید.
* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
* بعد به مدت بیست دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت صد و هشتاد درجه سانتیگراد تا دویست درجه و یا چهارصد درجه فارنهایت بگزارید .
* میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو هم استفاده کنید .
اشترودل گوشت یک غذای اتریشی است