مواد لازم برای دستور پخت سینه مرغ سوخاری تراوا
ژامبون يك ورق نمك و فلفل به اندازه نیاز
اسفناج پخته شده ۱ قاشق غذاخوري
فلفل دلمهاي رنگي ۱ قاشق غذاخوري
پنير گودا بیست گرم
قارچ پختهشده ۲ قاشق غذاخوري
ادويه ۱ قاشق چايخوري
آرد سوخاري ۱ پيمانه
آرد سفيد ۱ پيمانه
شیر نیم پيمانه
تخممرغ ۱ عدد
سينه مرغ ۱ عدد
دستور پخت سینه مرغ سوخاری تروا
سينه مرغ را كوبيده و كمي نمك و فلفل به آن ميزنيم. سپس يك ورق ژامبون را روي آن ميگذاريم و بقيه مواد را روي آن قرار ميدهيم. آنگاه مرغ را به آرامي پيچيده و به آرد سفيد و پس از آن به مخلوط تخممرغ و شير آغشته ميكنيم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاري ميغلتانيم سپس در روغني كه از قبل داغ كردهايم قرار ميدهيم تا به مدت ده دقيقه بپزد.
در مرحله پایانی ، مرغ را داخل فر گرم کرده به مدت ربع ساعت قرار دهیم تا همه مواد خوب مغز پخت شوند، غذای شما پخته شد نوش جان.