مواد لازم برای تهیه کیسل انار
خامه صد گرم
وانیل یک چهارم قاشق مربا خوری
شکر صد گرم
نشاسته ذرت صد گرم
آب انار …. ۴ پیمانه
روش تهیه کیسل انار
۱ – نشاسته ذرت را در آب انار ریخته و خوب هم میزنیم تا کاملا نشاسته در آب انار حل شود .
۲ – شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا کمی حل شود .
۳ – مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار داده و با حوصله هم میزنیم.
۴ – اگر رنگ دسر شما کم بود میتوانید ۲ – ۳ قطره رنگ به دسر اضافه کنید (توجه کنید از رنگ های مطمئن و معتبر استفاده کنید)
۵ – کمی که غلیظ شد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم .
۶ – پس از اینکه کمی سرد شد خامه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا خود را بگیرد.
۷ – این دسر به دلیل حالت کرمی بودن آن برای بر گرداندن از غالب مناسب نیست و بهتر است در ظروف پیرکس شفاف تک نفره و زیبا ریخته شود و برای تک تک مهمانان سرو گردد.
نکات :
۱ – اگر آب انار یا آب میوه شما ترش بود میتوانید اندازه شکر را به ۱۵۰ گرم تغییر دهید.
۲ – میتوانید از دانه های میوه برای تزینن و همچنین داخل دسر استفاده کنید .
۳ – دسر را حتما ۳-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خود را بگیرد .
۴ – برای این دسر گل خامه سفید و چند دانه انار بهترین و زیباترین تزیین میباشد.
۵ – با آب میوه های دیگر هم میتوانید این دسر را درست کنید مثل آلبالو ، انگور ، پرتقال و غیره .