یک عصرانه منحصر به فردی داشته باشید برای پذیرایی از مهمان های خاص خود ، همراه ما باشید با روش درست کردن رولهای پنیر و پستو در ادامه مطلب .
روش درست کردن رولهای پنیر و پستو ، مواد لازم برای ۱۲ رول |
|
آرد |
۴۵۰ گرم |
مخمر فوری |
۷ گرم |
شکر دانه ریز |
۱ ق چ |
روغن زیتون |
۲ ق غ |
سس پستو |
۱۵۰ گرم |
گوجه خشک خرد شده |
۲۴۰ گرم |
پنیر موزارلا رنده شده |
۱۰۰ گرم |
پنیر پارمزان |
۵۰ گرم |
برگ ریحان |
یک مشت |
روش درست کردن رولهای پنیر و پستو :
آرد ، مخمر ، شکر و ۱ و نیم ق چ نمک را مخلوط کنید و ۳۰۰ میلی لیتر آب گرم اندازه گیری کرده و ۲۸۰ میلی لیتر از آب را به همراهروغن زیتون به آرد اضافه کنید و مخلوط نمایید اگر خمیر جمع نشد بقیه ی آب را کم کم اضافه ک نید تا خمیری نرم و یکدست تشکیل شود و ۱۰ دقیقه با دست یا ۵ دقیقه با سر خمیر گیر همزن ورز دهید .
خمیر را به کاسه ای تمیز که با روغن زیتون چرب کرده اید منتقل کرده رویش را پوشانیده و حدود ۱ ساعت یا بیشتر در محلی گرم بگذارید استراحت کند تا حجمش دو برابر شود .
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
خمیر که حجیم شده یکی دو مشت رویش بزنید تا هوای اضافه اش گرفته شود و روی سطحی کمی آرد پاشید شده خمیر را به اندازه ی مستطیلی ۳۰ * ۴۰ سانتی باز کنید و با کمی فاصله از لبه ها رویش پستو کشیده و گوجه های خشک بریزید و پنیر و ریحان بپاشید و خمیر را از سمت طولانی تر رول کنید و با یک چاقوی تیز خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و با کمی فاصله در سینی فر بچینید و رویش را پوشانده نیم تا یک ساعت دیگر در محلی گرم بگذارید استراحت کنید تا حجمشان دوبرابر شود سپس در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۵ – ۴۰ دقیقه بگذارید بپزد و طلایی شود بعد از پخت ۱۰ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد و سپس سرو کنید .
روش درست کردن رولهای پنیر و پستو