در این بخش طرز تهیه ناگت مرغ به شما عزیزان آموزش داده میشود.
مواد لازم
- سینه مرغ= نیم كیلو
- پیاز=یك عدد كوچك
- پنیر پیتزا= ۱۰۰ گرم
- پفك نمكی پودر شده= نصف پیمانه
- پودر سیر= یك قاشق غذاخوری
- پودر نان= دو قاشق سوپخوری
روش پخت
- ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوطكن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید
- در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان را مخلوط كنید.
- سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لولهای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.
- به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفكنمكی استفاده میشود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد