مواد لازم برای تهيه بريانی مرغ هندی
ادویه به اندازه نیاز
سیب زمینی دو عدد متوسط
زنجبیل تازه ۱ قاشق مرباخوری
سیر دو حبه
پیاز یك عدد درشت
مرغ نیم كیلو
برنج به تعداد اعضای خانواده
طرز تهيه بريانی مرغ هندی
برنج را از قبل خیس کنید ، بپزید و آبكشی نمایید . تکه های مرغ را در قابلمه بریزید و همراه با یك لیوان آب، سیر خرد كرده، پیاز، زنجبیل نرم شده و ادویه به مدت بیست دقیقه بپزید به طوری كه كمی از آب آن باقی بماند. مرغها كه آب پز شدند آنها را كمی سرخ كنید.
سیبزمینیها را به صورت خلالی درشت خرد کنید و در روغن سرخ كنید. حالا قطعات مرغ سرخ شده را در آب مرغ باقیمانده بیاندازید بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در كمی آبجوش حل کنید و به آن اضافه نمایید و بگذارید كمی بجوشد تا غلیظ شود.
بعد سیبزمینیهای سرخ شده را به مرغ اضافه نمایید . بعد از آن مقداری برنج را در قابلمه بریزید و مرغهای آماده شده را لابهلای آن بگذارید. این كار را چند بار تكرار نمایید تا همه مواد داخل قابلمه قرار بگیرد. روی برنج مقداری روغن همراه زعفران آبكرده بریزید بعد قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا برنج دم بكشد.
امیدواریم خوشتان بیاید