-
لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
مواد لازم برای آش آلبالو :
لوبیا چیتی | ۷۰ گرم |
عدس | ۲۰۰ گرم |
لپه | ۵۰ گرم |
برنج | ۷۵ گرم |
سبزی ریز خرد كرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) | ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پیازداغ | ۴ قاشق سوپخوری |
سیرداغ | ۱ قاشق سوپخوری |
گوشت چرخ كرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز رنده كرده | ۱ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
آرد برنج | ۲ قاشق سوپخوری |
آلبالوی هسته گرفته | ۳۰۰ گرم |
نعناداغ | ۳ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه آش آلبالو :
لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.
اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.
اینک از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.
پس از ۱۵ دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.
نکته : در صورت دلخواه می توانید ۲ قاشق سوپخوری شكر به آش بیفزائید.