خانه / آشپزی / طرز تهیه آش آلبالو

طرز تهیه آش آلبالو

 

  • لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

 

 

مواد لازم برای آش آلبالو :

 لوبیا چیتی ۷۰ گرم
 عدس  ۲۰۰ گرم
 لپه ۵۰ گرم
 برنج  ۷۵ گرم
سبزی‌ ریز خرد كرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج) ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ ۴ قاشق سوپخوری
سیرداغ ۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ كرده ۲۰۰ گرم
پیاز رنده كرده ۱ عدد
نمک، فلفل و زرد‌چوبه به میزان لازم
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته ۳۰۰ گرم
نعناداغ ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه آش آلبالو :

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

اینک از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

پس از ۱۵ دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.

نکته : در صورت دلخواه می توانید ۲ قاشق سوپخوری شكر به آش بیفزائید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *