مواد لازم برای تهیه آش برنج و لپه
نمک وزردچوبه به اندازه نیاز
آب به اندازه نیاز
روغن زیتون به اندازه نیاز
نعناع و جعفری دویست گرم
سبزی آش یک کیلوگرم
عدس نیم پیمانه
خرده برنج نیم پیمانه
سویا یک پیمانه
لپه نیم پیمانه
طرز تهیه آش برنج و لپه
لپه ی خیس کرده را یک ساعت بپزید، سویا را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه پخته، پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزیها را به آن اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم طبخ دهید، باید مراقب باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آنها را به هم بزنید پس از آماده شدن با روغن زیتون نوش جان شود.
نکته:از گوشت هم می توانید بجای سوس سویا استفاده نمایید .