مواد لازم برای تهیه استیک با سس کچاپ
سس کچاپ به اندازه نیاز
روغن زیتون به اندازه نیاز
نمک و فلفل به اندازه نیاز
فلفل سبز یک عدد بزرگ
گوجه فرنگی یکعدد
پیاز یک عدد
تکه های گوشت گوساله شش عدد
طرز تهیه استیک با سس کچاپ
۱. گوشت را به تکه های نازک برش دهید.
۲. تکه های استیک را در ظرف عمق داری بریزید.
۳. پیاز، گوجه فرنگی، فلفل سبز را در مخلوط کن ریخته خوب با هم مخلوط کنید تا سس نرمی بدست آید، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۴. سس بدست آمده را روی تکه های استیک ریخته و با دست مواد را با هم مخلوط کنید، بطوریکه تمام سطح استیکها به سس آغشته شود.
۵. ظرف را به مدت ۱ روز کامل در یخچال قرار دهید تا استیک ها مزهدار شوند.
۶. تکههای استیک را روی دستگاه مخصوص قرار داده با حرارت کم بپزید.
۷. کمی روغن زیتون با سس کچاپ را با هم قاطی کنید ، در حین پخت با یک برس روی استیک بکشید.