مواد لازم برای درست کردن استیک با فیله گوساله برای چهار نفر
- سیر
- سركه برنج یا سركه سیب
- پودر آویشن
- رزماری
- پودرپیاز
- فیله گوساله (برای هر نفر دویست گرم)
طرز تهیه استیک با فیله گوساله
این استیک بدون روغن باید پخته شود. اول گوشت را بدون روغن گریل می کنیم . برای این كار میتوانیم از تابه چدنی استفاده نماییم كه ثبات گرمایش بیشتر است. هرطرف فیله را دو تا سه دقیقه میپزیم اما بسته به ذائقه افراد این زمان میتواند تغییر كند. اگر به خوردن استیك پخته تر تمایل دارید زمان را سی ثانیه، سی ثانیه اضافه كنید.
فوت آشپزی:
برای مزه گرفتن گوشت قرمز زمان بیشتری نیاز دارد به همین دلیل باید استیك گوساله را بین شش تا هشت ساعت در مخلوط پودر پیاز ، پودر آویشن ، پودر رزماری ، سركه برنج یا سیب ، سیر و روغن زیتون بخوابانیم.
برای درست کردن این استیک به سس مخصص نیاز دارید . برای درست كردن این سس باید شیره انگور ، سركه سیب ، سس سویا ، زنجبیل (تازه یا پودرشده)، سیرتازه رنده شده و شكر داشته باشیم. همه این مواد به غیر از زنجبیل و سیر را با هم حل میكنیم و روی شعله کم بگزاریم تا حل شود. یك مقدار كه خنک شد زنجبیل و سیر را اضافه نماییم .