مواد لازم برای تهیه استیک گوشت با سس فلفل
فلفل قرمز پودري ۱ قاشق مرباخوري
فلفل قرمز درشت ۲ عدد
روغن زيتون و خامه از هر کدام صد گرم
سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب از هر کدام ۱ قاشق سوپخوري
پياز ۱ عدد
فيله گوساله دویست گرم
طرز تهیه استیک گوشت با سس فلفل
فيله گوساله را به دو تكه صد گرمي تقسيم كنيد. پياز را رنده بزنید و آب آن را بگیرید با سس سويا و فلفل سياه نيمكوب مخلوط کنید و روي تكههاي گوشت بريزيد و به مدت ۱ ساعت در يخچال بگزارید بعد روغن زيتون را اضافه کنید و به مدت ۲ ساعت ديگر در يخچال استراحت دهيد.
تابه را روي حرارت ملايم با كمي روغن زيتون گرم کنید و تكههاي فيله را بپزيد. در اين زمان فلفل قرمز را برشهاي نيم سانتي بزنید و در تابهاي كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت دهید تا كمي غليظ شود.
يك تكه از فيله را روي ظرف سرو بگزارید فلفل قرمز برش خورده را روي فيله بچينيد و فيله دوم را روي فلفل بگزارید و سس خامه و فلفل را روي استيك مثل شكل بریزید و سرو كنيد.