مواد لازم برای تهیه اسلایس کنجد
آب یک قاشق سوپخوری
قهوه فوری یک قاشق چایخوری
کنجد تست شده دو قاشق سوپخوری
مارمالاد زرد آلو یک چهارم پیمانه
مغز تخمه کدو حلوایی نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکر چهار قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده شده یک قاشق چایخوری
کره نود گرم
طرز تهیه اسلایس کنجد
ابتدا قهوه فوری را غلیظ نمایید،به این صورت که قهوه فوری را با ۱ قاشق آب و ۲ قاشق شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود ۵ دقیقه صبر می کنیم تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است.
فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر از پایین روشن شود) قالب چهارگوش را چرب کرده کنار بگذارید. کره، پوست لیمو، تخم مرغ و ۲ قاشق شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف به دست آید. حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز تخمه کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید. قالب را داخل فر با همان دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا اسلایس پخته شود. بعد قالب را از فر بیرون بیاورید بعد از سرد شدن سینی اسلایس را برش بزنید و بعد از قالب جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.