مواد لازم برای تهیه املت مکزیکی
روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
پنیر چدار رنده شده نیم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ چهار عدد
تخممرغ کامل چهار عدد
پیاز خرد شده نیم پیمانه
قارچ خرد شده نیم پیمانه
هویج یک عدد متوسط
فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شده نیم پیمانه
طرز تهیه املت مکزیکی
برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آبپز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید.
در یک تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.در آخر فلفلها را نیز اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
در ظرف مناسب دیگری تخممرغها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند.
سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخممرغها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد.
بعد آن را برش دهی و به طرف دیگر برگردانید و از مواد آماده شده و پنیر چدار رنده زده روی یک سمت هر برش بریزید و آنرا روی خودش تا کنید. بعد در ظرف را حدود سه دقیقه ببندید تا پنیر آن ذوب شود. با سس گوجه فرنگی آن را تزیین و میل کنید.
این املت از غذاهای محلی مکزیک است اما بخاطر مزه خوبش در بیشتر کشور های دنیا پخت می شود