مواد لازم برای درست کردن املت پنیر و سبزیجات
تخم مرغ : چهار عدد
پیازچه : یک قاشق غذا خوری
پنیر پارامسان : یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : دو قاشق غذا خوری
کرم تار تار : ۱ دوم قاشق چای خوری
آب : ۱ چهارم پیمانه
طرز تهیه املت پنیر و سبزیجات
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده تخم مرغ را با آب و کرم تارتار مخلوط نموده و آنقدر بزنید تا کاملاً سفید و پفکی شود؛ سبزیجات را با زرده تخم مرغ و پنیر رنده شده مخلوط نمایید سپس سفیده را به مخلوط اضافه کنید؛ کره را داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید؛ زمانی که ذوب شد مواد را داخل ماهیتابه ریخته و تابه را داخل فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه گرم شده به مدت ۸-۷ دقیقه قرار دهید تا پخته شود، سپس از فر بیرون آورده، برش دهید و با یک شاخه جعفری تزئین کنید.
نکته تغذیه ای :
جعفری انواع املت – بتاکاروتن و ویتامین c می باشد و می تواند در کاهش آسیب های ناشی از آلودگی هوا، کاهش قند و کلسترول خون و پیشگیری از سرطان مفید می باشد.
این دستور درست کردن املت برای چهار نفر است