مواد لازم برای تهیه املت پياز و تخم مرغ
جعفري (خردشده) دو قاشق سوپخوري
پنير پارمزان سه قاشق سوپخوري
تخممرغ ده عدد
آب دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به اندازه نیاز
پونه (خرد شده) دو قاشق سوپخوري
سير (خرد شده) ۱ قاشق سوپخوري
پياز (خلالشده) چهار عدد بزرگ
روغن زيتون دو قاشق سوپخوري
روغن را داخل تابه بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهید . بعد پياز، سير و پونه خردشده را داخل تابه بريزيد و سرخ كنيد تا پياز كاملا نرم و قهوهاي شود. نصف مقدار نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و به هم بزنيد. حالا آب را به آن اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا بخارپز شود. شما ميتوانيد تا اين مرحله را روز قبل نيز انجام دهيد و بعد از آماده شدن، آن را درون يخچال بگذاريد.
تخممرغها را در يك ظرف جداگانه بشكنيد و خوب به هم بزنيد تا كف كند. سپس پنير پارمزان و جعفري را به آن اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد. باقي نمك و فلفل را به مواد اضافه كنيد. تخممرغ را درون تابه پياز بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد.
وقتي تخممرغها كاملا و به طور يكنواخت تمام كف تابه را گرفت تابه را به عقب و جلو تكان دهيد تا به كف تابه نچسبد. كمكم تخممرغ شروع به بستهشدن ميكند. وقتي تخممرغ از زير شروع به سفت شدن كرد ديگر تابه را تكان ندهيد. بگذاريد تا خود را بگيرد. در اين حالت روي تخممرغها آبكي ولي زير آن سفت است.
با يك قاشق كوكو را از تابه جدا كنيد و آن را آرام داخل يك بشقاب سر بدهيد. يك بشقاب ديگر روي آن قرار دهید و هر دو را با هم نگه داريد. ظرف را برگردانيد تا كوكو برگردد.
حالا كوكو را داخل تابه برگردانيد آن را روي شعله زياد بگذاريد تا طلايي شود. اين كار حدود دو دقيقه طول ميكشد.
این املت برای تقویت چشم خیلی مفید است