مواد لازم برای تهیه املت ژامبون و کالباس
نمک : به اندازه نیاز
فلفل : به اندازه نیاز
کالباس : دویست گرم
روغن : شش قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : شش قاشق سوپخوری
تخم مرغ : شش عدد
روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم کاملاً داغ شود، ۳ عدد از تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب میزنیم تا کف کند، کمی نمک و فلفل و ۳ قاشق شیر با تخم مرغ مخلوط کنیم و مایه را در تابه میریزیم. بهطوری که سطح تابه را کاملاً بپوشاند، حرارت را کمی ملایم میکنیم، یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت کاملاً بسته شود، بعد ۳ ورقه از ژامبون یا کالباس را به درازا پشت سر هم روی املت میچنیم، یک کفگیر زیر املت قرار میدهیم و یک چنگال هم روی املت میگذاریم و آن را بهدقت لوله میکنیم، و با همه مواد به همین روش املت دیگری درست میکنیم و در ظرف بگزاریم و اطراف آ نرا با حلقههای جعفری و گوجه فرنگی تزئین میکنیم.