مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پاره
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده : سه عدد متوسط
آب : نیم لیوان
پیاز : دو عدد متوسط
روغن : به اندازه نیاز
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
نمک، ادویه، پودر سیر : به اندازه نیاز
ذرت : دویست گرم
سیب زمینی : یک عدد متوسط
نخودفرنگی ( در صورت تمایل ) : دویست گرم
فلفل دلمه ای : دو عدد متوسط
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : سیصد گرم
قارچ : دویست گرم
بادنجان : شش عدد
طرز تهیه بادمجان شکم پاره
اول پوست بادنجان ها را بکنید و وسط آن را یک برش کوچک بزنید ( دقت کنید که نباید سر و ته بادنجام از هم جدا شود )به مدت چهار تا پنج ساعت روی بادنجان ها نمک بریزید و بگذارید بمانند تا آب اضافی داخل آنها گرفته شود .با این کار هم غذای رژیمی تری دارید و هم مصرف روغن تان کمتر می شود.پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.بعد ادویه، رب و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید.در مرحله بعد قارچ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، ذرت و نخود فرنگی را اضافه نمایید .در این مرحله نمک و پودر سیر را هم اضافه کنید و نصفه لیوان آب داخل آن بریزید و بگذارید تا کاملا بپزد.حدود نیم ساعت برای پخت کافی است.در این فاصله بادنجان ها را سرخ کنید و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آنها از بین برود.بعد از پختن مواد، بادنجان ها را از خطی که شکاف داده اید کمی باز کنید و از مایع درست شده داخل شان را پر کنید.در ماهی تابه کمی روغن بریزید و گوجه های حلقه حلقه شده را کف آن بچینید و بادنجان های درست شده را روی آنها بگزارید و روش بادنجان ها هم یک ردیف دیگر گوجه های حلقه حلقه شده قرار دهید .به اندازه نصفه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب ولرم حل کنید و روی بادنجان ها بریزید و درب تابه تان را بگذارید تا غذای تان کامل بپزد.