مواد لازم برای تهیه باقلا پخته
نمک به اندازه نیاز
روغن زيتون ۱ قاشق سوپخوري
پودر زيره نیم قاشق چايخوري
نعناي تازه خردشده ۱ قاشق سوپخوري
گشنيز تازه خردشده ۱ قاشق سوپخوري
پيازچه بزرگ حلقهحلقه شده چهار تا پنج عدد
كره مارگارين پانزده گرم يا ۱ قاشق سوپخوري
باقلاي تازه ريز با پوست دوم چهارصد گرم
طرز تهیه باقلا پخته
* باقلاها را از پوست اول جدا كرده و در قابلمه اي حاوي آب و كمي نمك بپزيد.
* در اين فاصله پيازچه ها را نيز پاك كرده و پس از شستن، آنها را حلقه حلقه كنيد.
* باقلاها را پس از اطمينان از پخته شدن، داخل سبدي آبكشي كرده، كمي صبر كنيد تا سرد شوند. سپس پوست آن ها را جدا كنيد.
* تابه كوچكي آماده كنيد و پس از ريختن كره در آن، تابه را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود.
* سپس پيازچه هاي حلقه حلقه شده را در كره بريزيد و مقداري تفت دهيد. براي اين كار ۲ تا ۳ دقيقه زمان كافي است.
* پس از آن، باقلاي سبز و سپس گشنيز و نعناي تازه را همراه پودر زيره و كمي نمك اضافه كنيد و مقدار كمي حرارت دهيد.
* در پايان روغن زيتون را اضافه کنيد و بعد از ريختن باقلاها در ظرف مورد نظر، به همان صورت داغ سرو كنيد.
نكته:
مرحله پوست كندن باقلا را مي توانيد قبل از پخت آن انجام دهيد. براي اين كار كافي است مقداري نمك روي باقلاي خام با پوست بريزيد و چند دقيقه صبر كنيد.
بعد با ايجاد شكافي ریز در پوست باقلا ، مغز هر كدام به راحتي بیرون می آید .
بعد از آن، مرحله پخت باقلا را در آب و نمك انجام دهيد.
ارزش غذايي هر پرس:
انرژي : صد و بیست و دو كيلو كالري پروتئين : هفت /هفت گرم چر بي : پنج / چهار گرم كربوهيدرات : یازده /سه گرم فيبر : شش / دو گرم قند : پنج /یک گرم كلسيم : شصت ميلي گرم