آبليمو نصف قاشق چایخوری
نسكافه ۱ قاشق سوپخوري
شير ۴ قاشق سوپخوري
شكر صد گرم
تخممرغ ۳ عدد
خامه دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه بستنی نسکافه
زرده تخممرغها را از سفيده جدا کنید و با شكر هم بزنيد تا سفت و سفيد شود، بعد نسكافه را در شير قاطی کنید و به زردهها اضافه كنيد.
خامه را در ظرفي ديگر بزنيد تا سفت شود.
سفيدهها را نيز با آبليمو بزنيد تا كاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنيد.
خامه را به نسكافه و زرده تخممرغ زده شده اضافه کنید و در ظرفي مناسب بریزید و بعد در فريزر قرار دهید تا بسته شود.
نوش جان