مواد اولیه :
وانيل ۱ قاشق چايخوری
نمك نیم قاشق چايخوري
تخم مرغ ۱ عدد
كره صد و بیست گرم
پودر شكر نیم پيمانه
آرد ۱ و نيم پيمانه
مواد لازم مياني:
پودر شكر صد گرم
عسل ۵ قاشق غذاخوري
وانيل ۱ قاشق چايخوري
تخممرغ ۱ عدد
خامه ۲ قاشق غذاخوري
پودر فندق هفتاد گرم
پودر گردو دویست گرم
طرز تهيه خمير:
كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط ميكنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد ميدهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه ميكنيم تا خمير يكدست شود. در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار ميدهيم.
طرز تهيه مواد مياني:
تخممرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را ميزنيم بعد عسل و پودر مغزها را اضافه می نماییم .
خمير را با وردنه باز کنید و داخل قالبهاي تارتلت بگزاریم ، روي خمير با چنگال چند سوراخ درست کنیم با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن بگزاریم تا خمير داخل فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتيگراد به مدت ده دقيقه بگزاریم بعد آن را بیرون بیاوریم و كاغذ و حبوبات را برميداريم و مواد مياني را داخل آن ميريزيم و دوباره داخل فر به مدت بیست دقيقه ميگذاريم. بعد از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال ميكنيم.