مواد لازم برای تهیه تارت پرتقالی
آب سرد به اندازه نیاز
نمک یک هشتم قاشق چايخوري
وانيل یک چهارم قاشق چايخوري
پودر قند نیم پيمانه
بيكينگ پودر نیم قاشق چايخوري
آرد دو و نیم پيمانه
کره صد و پنجاه گرم
زرده تخممرغ ۲ عدد
طرز تهیه تارت پرتقالی
آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد ميدهيم. بعد از آنكه به شكل خرده نان در آمد، زرده را اضافه ميكنيم. سپس آب خنک را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه ميكنيم تا خمير نرمي به ما بدهد. خمير را به مدت ۳۰ دقيقه داخل يخچال استراحت ميدهيم. سپس آن را در قالبهاي كوچك تارت پهن كرده كف قالبها را با چنگال سوراخ ميكنيم و در فر با حرارت صد و شصت درجه سانتيگراد به مدت ۱۵ربع ساعت ميپزيم. بعد از سرد شدن داخل تارتها را با خامه فرم بدهید و فيله پرتقال پر ميكنيم.
نوش جان