مواد لازم برای تهیه ترافل خرما
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین
پودر نارگیل به اندازه نیاز
بیسکوئیت پتی بور سی گرم یا پنج تا بیسکوئیت
گردو سی گرم
خرما دویست گرم
طرز تهیه ترافل خرما
اول خرماها رو برای یک تا دو دقیقه داخل آب جوش بریزید .
بعد خرماها را آبکش کنید.
مثل این عکس به آسانی پوستشون رو جدا کنید.
هسته خرماها را هم در بیارید.
بیسکوئیت و گردوها را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.
بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.
خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم…
و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .
دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.
و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.
و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین…
و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
با این مقدار مواد حدود ۲۲ تا ترافل به دست میاد.
این دسر خوشمزه را می توانید برای افطار یا سحری درست کنید بسیار مقوی است