مواد لازم برای تهیه ترافل گیلاس
رولت………………………………….به اندازه نیاز
کمپوت گیلاس (خردشده)………..…به اندازه نیاز
کره……………………………………دو قاشق سوپ خوری (سی و دو گرم)
وانیل شکری………………………….یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ……………………………… یک عدد (پنجاه و پنج الی شصت گرم)
شیر (سرد)…………………………..دو و یک چهارم پیمانه (سیصد و شصت میلی لیتر)
شکر………………………………….نیم (هفتاد و پنج گرم)
آرد…………………………………….دو قاشق سوپ خوری (هجده گرم)
نشاسته ذرت (پودرشده)…………....یک قاشق سوپ خوری (یازده گرم)
طرز تهیه ترافل گیلاس
نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
نکته:
وقتی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است کمی از آن را با تخم مرغ مخلوط کنید بعد بقیه را اضافه کنید.
نوش جان