ترشی بادمجان از جمله ترشی هایی است که طرفداران زیادی دارد واگر این بادمجان شکم پر باشد با هر ذائقه ای سازگار خواهد بود.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه بادمجان شکم پر به شما عزیزان کاربر آموزش داده ایم.
مواد لازم:
بادمجان قلمی ۱ کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)
سرکه به مقدار لازم
سیر ۲۵۰ گرم
هویچ ۲۰۰ گرم
سبزی ترشی نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم
فلفل سبز ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم. بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم. بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از ۱۰ الی ۱۲ روز ترشی قابل خوردن است.