مواد لازم برای تهیه ترشی هلو انجیری
هلو یک كيلو
ميخك خرد نكرده چهار تا پنج عدد
دارچين ۱ چوب كوتاه
سركه سيب نصف پيمانه
شكر دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه ترشی هلو انجیری
شكر، سركه و ادويه را براي بيست دقيقه بجوشانيد. هلوي پوست كنده را به تدريج در آن بريزيد (هر چند عدد را يكبار) و بپزيد تا هلو نرم شود. آن را در شيشه هاي داغ كه در آب جوش استريليزه شده اند، بريزيد و سركه را روي آن بريزيد (تا حدود ۱.۵ سانتي متري لبه شيشه)، سپس در شيشه را محكم ببنديد.
توجه: براي اینکه راحت پوست هلو را بکنید ، آن را دو دقيقه در آب جوش بگزارید در آب سرد بگزارید و بعد از آن پوست را جدا کنید .