مواد لازم برای تهیه ترين مرغ و گوساله
فيله گوشت هفتاد و پنج گرم
سينه مرغ ۱ عدد
پوست پرتقال و ليمو نیم پيمانه
پسته سه چهارم پيمانه
سركه قرمز ۱ قاشق سوپخوری
خمير پاستری دویست و بیست و پنج گرم
پودر نان ۱ پيمانه
سير له شده ۱ حبه
ژامبون خردشده ۳ برگ
پياز خردشده و تخم مرغ زده شده از هر کدام ۱ عدد
مرغ و گوشت چرخ كرده نیم کیلو
طرز تهیه ترين مرغ و گوساله
گوشتهاي چرخشده را همراه پياز، پوست پرتقال و ليمو، ژامبون، سير، تخممرغ، پودر نان، سركه و پسته با هم مخلوط كرده، از اين مخلوط را در قالب چربشده كيك صبحانه ۲۱ × ۱۴ قرار داده، روي مواد را با برشهاي باريك و بلند سينه مرغ و فيله گوشت به صورت يك در ميان پوشانده و مابقي مواد را روي سطح آن قرار داده، دور ظرف را با فويل پوشانده و دو ساعت در فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد. ترين را بعد از ۳۰ دقيقه از قالب جدا كرده تا كاملا خنك شود. خمير پاستري را در ابعاد ۴۰ ×۵۰ پهن كرده ترين آماده شده را در وسط آن قرار دهيد با كارد بر روي خمير خطوطي ايجاد كرده تا بتوانيد آن را دور ترين بپيچيد. كنارههاي خمير را با دست به هم چسبانده و به مدت ۴۰ دقيقه در فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد قرار داده تا رنگ آن قهوهاي روشن شود سپس به همراه سس سرو كنيد.
نكته:
حتما قبل از برش زدن ترين بايد در دماي محيط سرد شود.
پودر نان از آسياب كردن نان فرانسوي خشك شده درست میشود