مواد لازم برای طرز تهیه جوجه كبابی ژاپنی با كدو
رب گوجه فرنگی دو قاشق مرباخوری
كدو دو عدد
شكر سه قاشق مرباخوری
آب لیموترش سه قاشق سوپخوری
سس سویا دو قاشق سوپخوری
روغن دو قاشق سوپخوری
گوشت ران مرغ بدون پوست چهارصد و پنجاه گرم
طرز تهیه برشهای كدو :
كدو را بصورت مورب خرد كنید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و كدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ كنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شكر را بیافزایید و بهم بزنید .
طرز تهیه جوجه كبابی ژاپنی با كدو
روی پوست ران جوجه به فواصل یك سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریكه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازكی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و دو طرف مرغها را سرخ كنید , مخلوط سس سویا , شكر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها كاملا ببرید و با برشهای كدو سرخ شده سرو کنید .