مواد لازم برای تهیه جوجه کباب
نمک، به اندازه نیاز
زعفران، به اندازه نیاز
آب لیمو،یک لیوان
پیاز،دو عدد
مرغ یک عدد
طرز تهیه جوجه کباب
۱) تکه های مرغ را به قطعات مکعبی ۵ سانتی تقسیم کنید و آنها را از شب قبل در پیاز رنده شده و آبلیمو و زعفرانو نمک بخوابانید( اگر فرصت کمی دارید می توانید فقط یک ساعت مرغ ها را در مواد استراحت دهید ولی هرچه زمان استراحت بیشتر باشد کباب شما خوشمزه تر می شود.)
۲) وقتی که مرغ ها را به سیخ می زنید سعی کنید که تکه های سینه و ران را که وقت پخت یکسانی ندارند را جدا از هم به سیخ بزنید و با حرارت کم مرغ هارا کباب نمایید .
۳) بعد در سینی مورد نظر بچینید و با کاهو و نعناع تازه تزئین کنید و همراه با برنج یا نان سرو نمایید .