در این روش درست کردن جوجه کباب باید مرغ را با آب پرتقال و لیمو مزه دار کنید ، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با طعم ویژه
نمک و فلفل به اندازه نیاز
زیره یک چهارم قاشق چایخوری
نعناع تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نصف ۱ عدد آب لیمو ترش و رنده پوست آن
آب پرتقال و رنده پوست آن نصف ۱ عدد
فیله سینه مرغ چهار عدد
طرز تهیه جوجه کباب
مرحله اول – فیله های مرغ را به تکه های مکعبی حدود ۵/۲ سانتیمتر برش دهید.
مرحله دوم – بقیه مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ را به آن اضاف کنید و به مدت دو ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
مرحله سوم – تکه های مرغ را سیخ بزنید ، روی زغال بگزارید و یا روی گاز کباب کنید. بعد در ظرف مورد نظر بچینید و با کاهو و نعناع تازه تزئین کنید و همراه با برنج یا نان میل کنید.