مواد لازم برای تهیه جوجه کباب مرغ
سینه مرغ، نصف شده ۲ عدد (۴ تکه)
آرد سوخاری ایتالیایی ۳ چهارم پیمانه
پودر سیر ۳ چهارم قاشق چای خوری
پنیر پارمزان رنده زده ۱ دوم پیمانه
سس مایونز ۳ چهارم پیمانه
طرز تهیه جوجه کباب مرغ
_ دمای فر را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
_ سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.
_ آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.
_ تکههای مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.
_ آنها را داخل سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.
_ جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی شیک عالی است.
این جوجه کباب غذای محلی کشور ایتالیا است اما در بیشتر کشور های اروپایی طبخ می شود