مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ ایتالیایی
سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین
نمک و فلفل: به اندازه نیاز
پونه خشک: یک قاشق چایخوری
آب مرغ: یک تا دو پیمانه
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه ریز شده
فلفل دلمه سبز یا قرمز: یک عدد، مکعبی ریز شده
پیاز: یک عدد، مکعبی ریز شده
کره: بیست و پنج گرم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
سینه یا ران مرغ: چهار عدد
آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی
مرحله اول – تکه های مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن خشک کنید بعد در کره و روغن روی شغله متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
مرحله دوم – مرغ های سرخ شده را از تابه بیرون بیاورید ، پیاز را در همان تابه بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شود بعد فلفل دلمه و سیر را اضافه نمایید و برای پنج دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله سوم – رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و یک دور هم بزنید بعد آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید.
مرحله چهارم – تکه های مرغ را به مخلوط اضافه کنید و شعله را ملایم کنید اجازه دهید برای سی تا سی و پنج دقیقه بپزد تا آب خوراک کمی غلیظ شود بعد در ظرف مورد نظر بکشید و همراه با برنج یا پاستا سرو نمایید.
این غذا از کشور ایتالیا است اما در بیشتر کشور های دنیا هم طرفداران زیادی دارد