مواد لازم برای تهیه خورش آلبالو و كدو
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
دارچین به اندازه نیاز
روغن برای سرخ کردن
نمک و زردچوبه به اندازه نیاز
رب گوجه فرنگی یک قاشق مربا خوری
آلبالو چهارصد گرم
کدو سبز ده الی دوازده عدد
گوشت چهارصد گرم
گوشت را بپزید به آن نمک و زرد چوبه بزنید .کدوی سرخ کرده را بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنید.رب و پیاز سرخ شده و دارچین را در آن بریزید .
در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود وقتی که خورش آماده شد در ۲ دقیقه پایانی آلبالو به خورش اضافه کنید تا خورش خوشرنگ شود . این خورش مزه لذیذی دارد ودر فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را بپزید