مواد لازم برای تهیه دسر نارنگی
عرق بهار نارنج یک قاشق سوپ خوری
پودر قند صد و پنجاه گرم
خامه سیصد گرم
پودر نارگیل صد گرم
گردوی تازه پوست کنده صد و پنجاه گرم
خلال بادام صد گرم
آناناس خرد شده یک فنجان
موز حلقه شده یک فنجان
پرتقال پوست کنده یک فنجان
نارنگی پوست کنده یک فنجان
طرز تهیه دسر نارنگی
خامه و پودر قند را خوب میزنیم تا فرم بگیرد. در یک کاسه پودر نارگیل، آناناس، خلال بادام، نارنگی، پرتقال، موز، گردوی خرد شده را همراه عرق بهار نارنج مخلوط کنید بطوریکه میوهها له نشوند و خامه فرم گرفته را به آن اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پای هدار بریزید و با کمی آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پایه دار بریزید و با کمی پودر پسته روی آن را تزئین میکنیم. برای زیباترشدن، نارنگی و پرتقالها را دانه دانه پوست بکنید و از وسط هر قاچ را به دو قسمت تقسیم میکنیم .
نوش جان