مواد لازم برای تهیه دسر کاسترد
بادام درختي و فندق و بادام هندی خام از هر کدام نه عدد
پسته خام هجده عدد
انار دانه شده ۱ قاشق غذاخوري
پودر ژلاتين انار ۴ قاشق مرباخوري
آب ۲ پيمانه
شكر صد گرم
پودر نشاسته و پودر کاسترد از هر کدام ۲ قاشق غذاخوري
شير ۲ پيمانه
طرز تهیه دسر کاسترد
اين دسر خوشمزه را با انار تهيه نماييد كه رنگ بسيار زيبايي دارد. در ابتدا شير، آب، نشاسته، كاسترد و شكر را با هم مخلوط كرده روي حرارت ميگذاريم تا غليظ شود. آجيل را درشت خرد كرده در كف سه ظرف ميريزيم. بعد مخلوط كاسترد را تا يك سانت و نيم به لبه ظرف مانده ميريزيم. پس از سرد شدن، پودر ژله را كه در آب جوش حل كرده و به آن آب سرد اضافه كردهايم روي كاسترد و انار دانه شده ريخته، در يخچال ميگذاريم تا سفت شود و روي آن را با خامه تزئين ميكنيم.
این دسر برای مهمانی بسیار مناسب است