مواد لازم برای مایه کیک
بادام خام آسیاب شده نیم پیمانه
نمک نیم قاشق چایخوری
شکر اگر قهوای باشه بهتره یگ پیمانه
آب یک پیمانه
روغن نیم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق و نصفی
آرد دو پیمانه
تخم مرغ سه عدد
گلابی ۳ عدد پوست گرفته و با ۱ لیوان آب و ۱ پیمانه شکر و چند عدد چوب دارچین پخته شود و بعد از سرد شدن از وسط برش داده و به دوقسمت کنید.
مواد لازم برای سس گلابی :
سه عدد گلابی را پوست بگیرید با یک پیمانه شکر قهوای وچند تیکه چوب دارچین یک لیوان آب بپزید گلابی های پخته شده را له کنید این سس گلابی شماست .
طرز تهیه دسر گلابی
تخم مرغهارا با شکر وروغن با همزن برقی خوب بزنید .ودارچین وبادام مقداری اضافه نمایید و بزنید. حالا کمی آب وکمی ارد اضافه نمایید وبزنید این کار را ادامه دهید تا آرد وآب تمام شود دارچین را هم اضافه نمایید و بزنید مایه را درون قالب های کوچک بریزید ورویشان نصف گلابی بگذارید و کمی پودر بادام بریزید و داخل فر بمدت بیست دقیقه و با حرارت صد و شصت درجه سانتی گراد بپزید و بعد از سرد شدن با سس گلابی و خامه سرو نمایید .