خانه / آشپزی / طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

fo1348

مواد لازم تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

جعفري ساطوري شده ۳ قاشق غذاخوري

كره صد گرم

نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز

پنير پيتزا صد و پنجاه گرم

شير ۲ ليوان

آرد گندم ۳ قاشق غذاخوري

سير ۴ حبه

پياز خرد شده ۱ عدد

فلفل‌دلمه‌اي خرد شده ۱ عدد

فيله گوجه‌فرنگي پنجاه گرم (۲ عدد)

فيله‌مرغ پنجاه گرم

بادمجان دلمه‌اي ۳ عدد

طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

داخل يك تابه، پياز، زردچوبه و سير مي‌ريزيم و مقداري تفت مي‌دهيم بعد فيله‌ مرغ و فلفل‌ دلمه‌اي را اضاف کنیم . کمی نمك و فلفل به آن بزنیم ، در آخر گوجه‌فرنگي را به آن اضافه کنیم ، حرارت را خاموش مي‌كنيم با اين مواد داخل بادنجان‌ها را پر مي‌كنيم و بعد آرد و كره را روي حرارت بگزاریم  تا بوي خامي آرد گرفته شود بعد كم‌‌كم شير را اضاف کنیم تا ‌گلوله نشود و سس را روي آن مي‌ريزيم بعد با پنيرپيتزا روي آن را مي‌پوشانيم، داخل يك پيركس را از اين بادنجان‌ها پر مي‌كنيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي دویست و ده درجه سانتي‌گراد به مدت ربع ساعت تا بیست دقيقه داخل فر بگزاریم . يا مي‌توانيد روي حرارت گاز قرار دهيد.در موقع سرو کمی جعفري روي دلمه‌ها مي‌ريزيم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *