مواد لازم تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر
جعفري ساطوري شده ۳ قاشق غذاخوري
كره صد گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز
پنير پيتزا صد و پنجاه گرم
شير ۲ ليوان
آرد گندم ۳ قاشق غذاخوري
سير ۴ حبه
پياز خرد شده ۱ عدد
فلفلدلمهاي خرد شده ۱ عدد
فيله گوجهفرنگي پنجاه گرم (۲ عدد)
فيلهمرغ پنجاه گرم
بادمجان دلمهاي ۳ عدد
طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر
داخل يك تابه، پياز، زردچوبه و سير ميريزيم و مقداري تفت ميدهيم بعد فيله مرغ و فلفل دلمهاي را اضاف کنیم . کمی نمك و فلفل به آن بزنیم ، در آخر گوجهفرنگي را به آن اضافه کنیم ، حرارت را خاموش ميكنيم با اين مواد داخل بادنجانها را پر ميكنيم و بعد آرد و كره را روي حرارت بگزاریم تا بوي خامي آرد گرفته شود بعد كمكم شير را اضاف کنیم تا گلوله نشود و سس را روي آن ميريزيم بعد با پنيرپيتزا روي آن را ميپوشانيم، داخل يك پيركس را از اين بادنجانها پر ميكنيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي دویست و ده درجه سانتيگراد به مدت ربع ساعت تا بیست دقيقه داخل فر بگزاریم . يا ميتوانيد روي حرارت گاز قرار دهيد.در موقع سرو کمی جعفري روي دلمهها ميريزيم.