مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات
دو ليوان(چهارصد ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد .
خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته…………دو قاشق سوپ خوري
آب………………………………………………نصف پيمانه
پنير موتزارلا رنده شده…………………………..سه چهارم پيمانه
فلفل دلمه اي…………………………………..۴ چهار كوچك يا دو عدد بزرگ
كشمش پلويي…………………………………یک سوم پيمانه
بلغور……………………………………………..سه چهارم پيمانه
پياز خرد شده…………………………………… یک چهارم پيمانه
هويج رنده شده……………………………….... نیم پيمانه
طرز تهیه دلمه سبزیجات
۱. عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت ۵ دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت ۵ دقيقه كنار ميگذاريم.
۲. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.
۳. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.
این دلمه یکی از غذاهای رژیمی است که برای افرادی که در حال گذراندن رژیم کاهش وزن است پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنند