مواد لازم برای تهیه دلمه لواش
نمك و فلفلقرمز به اندازه نیاز
روغن مايع به اندازه نیاز
نان لواش به تعداد نیاز
پياز متوسط ۱ عدد
جعفري خرد شده ۱ قاشق غذاخوري
پنير پيتزا دویست گرم
گوشت چرخ كرده دویست و پنجاه گرم
گوجهفرنگي رنده شده ۱ پيمانه
لوبيا چيتي ۱ پيمانه
برنج ۱ پيمانه
طرز تهیه دلمه لواش
برنج را به مدت يك ساعت خيس كرده به همراه دو ليوان آب، يك قاشق روغن، جعفري خرد شده، مقداري نمك وگوجه فرنگي رنده شده روي حرارت بگذاريد تا پخته شود و به صورت كته دربيايد. لوبياچيتي را از ۱۲ ساعت قبل، خيس كرده و با يك ليوان آب بپزيد. پس از پخته شدن با برنج كته شده مخلوط كنيد، اين غذا داراي طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بيشتري به آن اضافه كنيد. گوشت چرخكرده را با پياز رنده شده در روغن تفت دهيد و به مخلوط كته و لوبيا اضافه كنيد.
نکته :ميتوان به جاي گوشت چرخكرده از نصف سينه مرغ خرد کرده هم استفاده کنید به اين صورت كه سينه مرغ ريز شده را با پياز نگيني خرد کرده تفت دهيد.نانهاي لواش را در اندازه ۲۰×۲۵ برش دهید و از مخلوط آماده شده ۲ قاشق غذاخوري در لای نان بگزارید ، نان را لوله كنيد، وقتي همه نانها آماده شدند در يك ظرف بچينيد. سطح آن را با پنير پيتزاي رنده زده بپوشانيد و در فري كه از قبل گرم شده در دماي صد و هشتاد درجه سانتيگراد به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بگزارید