مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی
قارچ پخته به اندازه نیاز
پودر سیر یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه نیاز
آب لیموی تازه دو قاشق غذاخوری
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
سس مایونز دو قاشق غذاخوری
کره ی گیاهی یک قاشق غذاخوری
ذرت پخته شده سیصد گرم
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی
ذرت را در ظرف مخصوص ماکروویو بریزید. با قدرت ۸۰ درصد به مدت ۲ دقیقه در ماکروویو قرار دهید. (در فاصله ای که ذرت در ماکروویو است، ۳-۲ بار آن را هم بزنید تا تمامی ذرت ها گرم شوند) سپس کره، آویشن، نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و ۲-۱ دقیقه دیگر با همان قدرت در ماکروویو قرار داده تا کره ذوب شود. در این زمان ذرت را از ماکروویو خارج نموده،سپس قارچ پخته، سس مایونز و آبلیمو را اضافه کنید.
* برایدرست کردن ذرت مکزیکی می توانید از کنسرو ذرت یا ذرت منجمد استفاده نمایید .