مواد سس:
نمک، فلفل و ادویههای دلخواه به اندازه نیاز
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
سیر سرخ شده ۱ قاشق چایخوری
فلفل دلمهای رنده شده دو قاشق سوپ خوری
آب گوشت ۱ پیمانه
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری
رب دو قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای تهیه رولت بادمجان
جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
کاپاریس سه قاشق سوپخوری
نمک،پاپریکا، پودر سیر اندازه نیاز
پیاز داغ سه قاشق سوپ خوری
پنیر فتا صد گرم
زیتون سیاه خرد صد گرم
اسفناج پنجاه گرم
بادمجان ورقه شده بلند به اندازه نیاز
روش تهیه:
در ابتدا بادمجانها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.
روش تهیه مواد میانی رول:
۱ – پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید.
۲ – از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
۳ – با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
۴ – سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمهای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.
۵ – ادویههای دلخواه را زده و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
۶ – بعد سس را روی رولها دهید و در فر صد و هشتاد درجه برای مدت ده دقیقه بگزارید تا رولها مزهدار شوند.