مواد لازم برای طرز تهیه رولت جگر
روغن یک قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه به اندازه نیاز
پیاز سرخ شده دو قاشق
تخم مرغ چهار عدد
پیاز یک عدد
زیتون خرد شده سه قاشق غذا خوری
جعفری خرد و سرخ شده سه تا چهار قاشق غذا خوری
جگر دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه رولت جگر
آشپزی-جگر را با آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده بپزید و چرخ کنید . وقتی پخته شد زیتون و جعفری و رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید .
تخم مرغها را در ظرفی با چنگال به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه رژيمي (ترجیحاً ماهیتابه چهار گوش )بزرگ ریخته و اگر ماهیتابه شما کوچک است به دو مرحله تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید و سعی کنید با حرکت دادن ماهیتابه تخم مرغ ها تمام سطح داخل ماهیتابه را بپوشاند. در ماهیتابه را بگزارید و شعله را کم نمایید تا غذا تا بپزد . بعد روی تخم مرغ پخته شده را با لایه یکنواختی از جگر بپوشانید و آن را لوله کنید . در سینی بچینید و برش دهید و تزئین نمایید .