خانه / آشپزی / طرز تهیه سالاد بادام زمینی

طرز تهیه سالاد بادام زمینی

 

 

  • سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید و با هم مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید. برگ گشنیز خرد شده و بادام زمینی روی آنها پخش کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

 

سالاد بادام زمینی، یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر

مواد لازم:

  • فلفل دلمه ای سبز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای زرد: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد
  • پیاز قرمز: ۱ عدد
  • تربچه: ۱ عدد
  • کلم: یک چهارم ۱ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • برگ گشنیز: ۳ الی ۴ عدد
  • بادام زمینی (برشته شده): ۲ قاشق سوپ خوری

مواد لازم سس:

  • آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
  • زنجبیل (پودر شده): ۱ قاشق چای خوری
  • سیر (ریز خرد شده): ۱ حبه
  • سس کچاپ چیلی: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • کره بادام زمینی: ۲ قاشق چای خوری
  • آب جوش: ۳ الی ۴ قاشق سوپ خوری
 
طرز تهیه:

سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید و با هم مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید. برگ گشنیز خرد شده و بادام زمینی روی آنها پخش کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه سس:

تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و مواد را به خوبی تکان دهید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *