-
سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید و با هم مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید. برگ گشنیز خرد شده و بادام زمینی روی آنها پخش کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر
مواد لازم:
- فلفل دلمه ای سبز: ۱ عدد
- فلفل دلمه ای زرد: ۱ عدد
- فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد
- پیاز قرمز: ۱ عدد
- تربچه: ۱ عدد
- کلم: یک چهارم ۱ عدد
- هویج: ۲ عدد
- برگ گشنیز: ۳ الی ۴ عدد
- بادام زمینی (برشته شده): ۲ قاشق سوپ خوری
مواد لازم سس:
- آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
- زنجبیل (پودر شده): ۱ قاشق چای خوری
- سیر (ریز خرد شده): ۱ حبه
- سس کچاپ چیلی: ۱ قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- پاپریکا: به مقدار لازم
- کره بادام زمینی: ۲ قاشق چای خوری
- آب جوش: ۳ الی ۴ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید و با هم مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید. برگ گشنیز خرد شده و بادام زمینی روی آنها پخش کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه سس:
تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و مواد را به خوبی تکان دهید.