مواد لازم برای تهیه سالاد شلغم – ترکیه ای برای سه تا چهار نفر
نمک به اندازه نیاز
فلفل قرمز ساییده شده کمی
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
لیمو دوعدد
هویج رنده شده دو عدد متوسط
گشنیز یا جعفری ساطوری شده نصف پیمانه
طرز تهیه سالاد شلغم – ترکیه ای
به شلغم ها کمی نمک بزنید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. آب لیموها را بگیرید و با روغن روی شلغم
بزنید . فلفل بزنید . سالاد را با جعفری یا گیشنیز تزیین کنید.
سالاد ترب سیاه : به جای شلغم از ترب سیاه بدون پوست و خرد شده استفاده کنید برید. بهتر است ترب
سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن از بین برود.