مواد لازم برای تهیه ساندی شکلاتی
گيلاس تازه : هشت عدد
شكر : یک قاشق سوپخوری
آرد ذرت : دو سوم پيمانه
طرز تهیه ساندی شکلاتی
آب كمپوت را بگیرید ، آرد ذرت را در دو قاشق سوپخوری آب كمپوت حل نمایید . بقيه آب كمپوت را در ماهی تابه بریزید تا جوش آيد . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه کنید و کمی بجوشانيد تا شربت غليظ شود . گيلاسها را اضافه کنید و بعد داخل سينی فلزی بريزيد . گيلاسها را همراه با شربت ته ليوان بريزيد ، بعت به ترتيب از بستنی ، كيك شكلاتی ، خامه و مخلوط گيلاس بريزيد تا ليوانها پر شود . در آخر با يك تكه كيك شكلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه و گيلاس تازه دسر را تزيين نمایید .
نوش جان امیدوارم لذتش را ببرید