مواد لازم براي خمير سمبوسه
آب به اندازه نیاز
نمك نصف قاشق سوپخوري
روغن مايع سی گرم
ماست پنجاه گرم
مايه خمير ۱ قاشق چايخوري
آرد گندم سیصد گرم
مواد لازم برای تهیه سمبوسه آسیایی
رب گوجهفرنگي – ۱ قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده – سیصد گرم
سبزي معطر (خرد شده) – صد گرم
سير تازه – چهار حبه
پياز داغ – ۴ قاشق سوپخوري
فلفل دلمهاي – ۱ عدد
قارچ – صد گرم
روغن مايع – نیم کیلو
فلفل و نمك – به اندازه نیاز
طرز تهیه سمبوسه آسیایی
ابتدا پياز و فلفلدلمهاي را سرخ كرده، بعد گوشت را به آن اضافه ميكنيم، وقتي گوشت هم تفت خورد قارچ و سبزي خرد شده، فلفل ، نمك و رب گوجهفرنگي را نيز اضافه ميكنيم.
طرز تهيه خمير
بعد از الك كردن آرد، آب را كمكم اضافه ميكنيم و خمير ملايمي به دست ميآيد، مايه خمير را كه نيم ساعت قبل با آبگرم خيس كردهايم داخل آرد اضافه ميكنيم و جوششيرين ، ماست و مقداري نمك، اضافه ميكنيم و خمير خيلي نرم درست ميكنيم.
مقداري آرد روي تخته بریزیم و خمير را به اندازه گلولههاي كوچك درست کنیم بعد روي تخته پهن ميكنيم و از مواد آماده داخل خمير بریزیم و خمير را ميبنديم، دور تا دور سمبوسهها را با چنگال بدوزیم و داخل روغن داغ بیندازیم تا وقتي طلايي شود سرخ ميكنيم.
سمبوسه یکی از غذاهای قست فودی و خوشمزه است